HTML

kavicshegyek

Friss topikok

tétova tangó

2012.05.01. 12:21 Anni Moore

Tétova lámpás az éjben, láthatatlan könnyek mossák el a feketeséget.

μØ

" Kitöröllek

Minden éjjel, mikor szilánkot eszem.."

/ ctr+alt+del /

¢ https://www.youtube.com/watch?v=S71_vIMQ0YY

∞ --->

https://www.youtube.com/watch?v=r8F-ZqGeYE0


Fear of the world No fearno fear of the world Deep inside of me Well I got this wanderlust Remember how we talked last night? Well it's just as we discussed Ashes turn to ashes Cash turns to dust There's no-one in this world right now You think you can trust No real bruises I can show ..

No real scars I can display Burning up tomorrow into yesterday

/ FearOfTheWorld /

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://misterygirl.blog.hu/api/trackback/id/tr646415223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erszi 2012.05.02. 18:43:25

"... Az életem merő semmi volt. Vadásztam, kóboroltam, locsogtam összevissza. Keserűség és lelkiismert-furdalás nélkül mondom ezt, mert tudom, hogy minden ember így él. De ezt a haladékot most arra akarom felhasználni, hogy véghezvigyek valamilyen értelmes cselekedetet."

erszi 2012.05.02. 18:45:37

- És ezért sakkozol a Halállal? - Soha nem hagyod abba a kérdezősködést - Soha. - Pedig választ nem fogsz kapni soha. - Néha az a benyomásom, hogy a kérdések fontosabbak, mint a válaszok.

mistery girl 2012.05.11. 22:59:31

- Valami érdekeset látok most. - Mit látsz? - A következő lépéssel sakk-mattot kapsz - Így van. - Örömet leltél a haladékban? - Igen. - Remek. Most itt hagylak. Mikor legközelebb találkozunk időd lejár. - És felfeded titkaidat? - Nincsenek titkaim. - Tehát nem tudsz semmit. - Nem, nem tudok semmit.

mistery girl 2012.05.11. 23:02:56

-Az üresség tulajdon arcom felé fordított tükör. Önmagamat látom benne, és iszony és rémület fog el láttára. - (hallgat) -Az embertársaim iránt tanúsított közönyöm kirekesztett a közösségükből. Azóta a fantomok világában élek, álmaimba és képzelgéseimbe zárva. - És mégsem akarsz meghalni. - De igen. - Mire vársz? - Tudásra.
süti beállítások módosítása